ЛЯТНА АКАДЕМИЯ

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА ИНТЕЛЕКТА

„РАЗВИТИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ“

София, юни-август 2023 г.

Продължителност:

  • 11 седмици – от 19 юни до 1 септември;
  • седмично записване – посещения от понеделник до петък
  • целодневно – всеки ден от 08:00 ч. до 18:00 ч.
  • полудневно – от 08:00 ч. до 12:00 ч.

Лятната академия включва следните обучителни курсове за деца на възраст 5-6 години и ученици на възраст 7 – 10 години:

Ментална аритметика – Менталната аритметика е техника, разработена на базата на устни аритметични изчисления и позволява да се развие максимална скорост на възприемане и обработка на информация. Целта на курса е хармоничното развитие на двете полукълба на мозъка, благодарение на въображаема визуализация на сметалото и смятане наум.

Спийдкюбинг – курс за високоскоростно нареждане на кубчето на Рубик, симулатор на логическо мислене. Целта на курса е да научи как бързо и правилно да се подреди кубчето на Рубик.

Уроците по ментална аритметика и спийдкюбинг се водят от квалифицирани треньори на AMAKids Възраждане. Повече за нашите програми можете да прочетете на нашата фейсбук страница @AMAKidsВъзраждане, или на сайта на AMAKids.

Часът на книгата – авторска методика за насърчаване любовта към четенето у децата и стимулиране на четенето с разбиране чрез използване на метода учене чрез преживяване. Заниманията включват четене на книги, подходящи за възрастовата група на децата (или любими приказки, донесени от самите деца). Представяне на любими моменти от приказките чрез рисуване, моделиране, драматизация и др.

Aрт ателие за деца – ателиетата включват занимания по рисуване, пластика, арт техники и др.

Занимания по интереси – свободно време на децата, в което всяко дете извършва дейности от своя интерес (рисуване; редене на пъзели; конструиране; четене на книги и прочее).

Обучителните занимания се провеждат под супервизията на квалифицирани специалисти на Фондация “ВиГо” с опит и отношение към детското развитие. Нашата мисия е да създаваме възможности за по-добър живот чрез развитие на интелекта, разкриване на палитра от талати при децата и младежите и подпомагане достигането на техния пълен капацитет.

РАБОТИМ С ДЕЦАТА В МАЛКИ ГРУПИ И МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Ранно записване до 11 юни Ви дава право на 5% допълнителна отстъпка!